Az első szállítmány

Megrendeltük Peti barátommal az első pólókat. Gondoltam remek alkalom, hogy bemutassam a gyártók rugalmasságát, ugyanis nem ment minden simán.

A megrendelés könnyedén ment, postai utánvéttel rendeztük a csomag ellenértékét. A két póló együtt érkezett, ebben a borítékban:

Így festettek a pólók kicsomagolva. A pólók anyaga frankó, puha, ugyanakkor nem fog egyhamar bolyhosodni, így ránézésre. A minta minősége olyan, mintha az anyag része lenne a nyomás, nem pedig rárakva lenne, szóval teljesen rendben van. Majd meglátjuk, hogy időtálló lesz-e. :)

A nyomással nem is volt gond, a póló méretével viszont igen. M-es méretű volt mind a kettő rendelt póló, azonban valami probléma folytán a fehér sokkal nagyobbnak mutatkozott a feketénél.

A képen jól látható, hogy miről is van szó. Fel is hívtam őket, hogy ez miért van, kértek egy igazoló képet. Ezután meseszerűen történt minden, megbeszéltük, hogy igazam van, de nem ők tehetnek róla, hanem a beszállító. Egyértelmű volt a helyzet, fel is ajánlottak egy másik nyomást, végülis az S-eset választottam, mivel a fekete M-es is egy picit nagy volt nekem. Másnapra itt volt a póló, és a Small méret már tökéletesen passzolt rám. :)

Petinek viszont az Medium volt a nyerő, ahogy a képen is látni:

Sajnos közben lemerült a fényképező, így nem tudtam dokumentálni a saját pólómat, de nagyon kajakra sikerült, egy öblítés után abban mentem az államvizsgát megünnepelni. :)

A pólóboltot tehát nyugodtan merem ajánlani, segítőkészek, gyorsan, jó minőségben és jó áron dolgoznak. Viszont a méretekre figyeljetek oda!

Be the first to comment

Leave a Reply