Scott Pilgrim

A film, ami megosztja az embereket. A film, amely a képregény fantasztikus adaptációja, egyszerűen jobban nem is sikerülhetett volna. Egy az egyben azt a hangulatot adja vissza. Tudom, mert itt pihen mellettem az első kötet. Nagyon élveztem! Köszönöm is kedves barátaimnak az ajándékot. :)

Ez a bejegyzés elég rendhagyó lesz, ugyanis 5 póló kerül bemutatásra benne. Mivel ezek egy témakör köré csoportosulnak, úgy gondoltam fölösleges lenne szétzilálni őket csak azért, hogy több napra jusson frissítés. Lássuk a medvét!

1. Obviously one of us is a total nerd… Ez a mondat nem hangzik el a filmben, csak a képregényben, viszont nagyon üt. Ugyanis Scott egy X-men jelet varr a kabátjára, ami a filmben is benne van, csak gondolom kivágták a jelenetet. Pedig vicces:

„- Mi az az X a válladon?

– Nos, olybá tűnik csak egyikünk járt Professzor Xavier tehetséges fiataloknak fenntartott iskolájába.

– Olybá tűnik, csak az egyikünk tökéletes geek.”

A felsőn ez az idézet látható a Scott Pilgrim felirattal, és természetesen az ujjain X-men logóval!

2. Sex Bob-Omb… A pólón Scott együttesének a logója látható, melyet a lábdobon lehet látni, mint sok más zenekarnál. Nem is fokoznám tovább: „We are the Sex Bob-omb, 1-2-3-4!!!” Király zagyvarock. :D

A következő 3 pólót a filmben Scott viselte.

3. Gitáros. Szerintem ez egy igen frankó póló, garantált, hogy egy ilyen nekem is lesz. :) Fesztiválra „pont optimális„. :D A filmben egyébként az ikrek elleni küzdelemben viseli a főhős.

4. Invader. Ezt a nevet persze csak én adtam a mintának, mert szerintem hasonlít a (h)őskori játék figuráira. Persze lehet, hogy pusztán csak egy pixeles koponya. :) A felsőt Scott Ramonával való második igazi randiján viselte.

5. Zero. Előzenekarként lépnek fel Scotték, ekkor van rajta ez a póló. Tehát a harmadik küzdelemben. Mit ne mondjak, ebben van a basszusgitár-párbaj is. Az nagyon ütős!

A pólók többsége persze több színben érhető el, de én az eredetihez legjobban passzoló színeket választottam. Remélem tetszik! :)

Gitáros, Invader, Sex-Bob-Omb, Zero és a Scott-os kocka pólókat elérhetitek a linkeken.

Be the first to comment

Leave a Reply